Acte de cloenda projecte CuEmE de l’escola mediterrània a Les Roquetes

Acte de cloenda projecte CuEmE de l’escola mediterrània a Les Roquetes

L’acte ha tingut lloc aquest dimecres al matí a la façana del Mercat Municipal La Sínia.

La fira que ha servit com a fi de curs del projecte de cultura emprenedora de l’Escola Mediterrània s’ha tancat amb èxit de públic i de vendes. Els alumnes de 5è de primària d’aquest centre de les Roquetes, que durant el curs han anat seguint totes les passes necessàries per crear 3 cooperatives, han aconseguit vendre tots els productes exposats.

Concretament, hi participaven 3 cooperatives: MFactory SCCL; Minions Shop SCCL i EMA SCCL. L’escola Mediterrània ha estat la primera del municipi en prendre part del programa CuEmE, una acció de la Diputació de Barcelona que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Mancomunitat Penedès Garraf i que té com a objectiu promoure els valors de l’emprenedoria i l’economia solidària i cooperativa.

Com a projecte de final de curs els estudiants han celebrat una fira per donar a conèixer els productes de les seves cooperatives. A l’acte, que s’ha celebrat aquest dimecres 1 de juny al matí, hi ha assistit com a representant de la Mancomunitat Penedès Garraf, el seu coordinador, Rafael Roig; i per part de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes el regidor d’Emprenedoria, Promoció Econòmica i Turisme, Antonio Martín, i la regidora de Serveis Socials i Educació, Paqui Carrasquilla. També han estat presents les tutores dels 3 grups de 5è de l’Escola Mediterrània de les Roquetes que s’han encarregat de recollir els diplomes que rebran els alumnes participants en aquesta iniciativa.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr