Campanya de prevenció de residus i de foment de la recollida selectiva a Castellví de la Marca

Campanya de prevenció de residus i de foment de la recollida selectiva a Castellví de la Marca

Té per objectiu conscienciar de que els residus són recursos, si es reciclen.

L’Ajuntament de Castellví de la Marca amb el suport de la Mancomunitat Penedès Garraf impulsen una campanya de foment de les recollides selectives del 19 de setembre al 31 d’octubre.

La campanya desplega diferents canals per informar sobre la necessitat de realitzar la recollida selectiva; des de la instal·lació de plafons informatius en el municipi, a xerrades informatives, activitats a l’escola El Castellot, tallers per adults, així com visites als establiments comercials del municipi i a les llars.

Les activitats tenen per objectiu incidir en la millora de la quantitat i de la qualitat dels residus recollits selectivament, sobretot de les fraccions dels envasos lleugers, del vidre, del paper-cartró i de la brossa orgànica.

Les 3 xerrades informatives, obertes a tothom, es realitzaran els següents dies:

  • Dimarts 27 de setembre a les 20:30 hores a la Sala Polivalent de Maset dels Cosins.
    Dimecres 28 de setembre a les 20:00 hores a la Sala Polivalent de les Cases Noves de Cal Marquès.
    Divendres 30 de setembre a les 20:30 a la Sala Polivalent de La Múnia.

Als assistents a les xerrades se’ls lliurarà un recurs informatiu i l’obsequi d’una bossa reutilitzable plegable que facilitarà a tothom poder fer una compra sense residus. També es podrà recollir a la xerrada informativa un joc de bosses reutilitzables per fer la recollida selectiva a casa dels envasos lleugers, de vidre i del paper i cartró.

Del 3 al 7 d’octubre es podrà visitar a l’escola El Castellot, l’exposició de la Mancomunitat Penedès Garraf SOS Planeta, que mostra els impactes ambientals i socials que generen els residus sobre el planeta.

Per a més informació sobre la gestió de residus es pot consultar el web de la Mancomunitat Penedès Garraf, www.serveiambiental.cat.

 

 

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr