Campanya de prevenció de residus i reforç de recollides selectives als comerços de Sant Martí Sarroca

Campanya de prevenció de residus i reforç de recollides selectives als comerços de Sant Martí Sarroca

  1. Aquesta campanya als comerços es du a terme del 9 de juny al 16 de juliol.
  2. Un dels objectius de la campanya de prevenció de residus és la reducció de les bosses de plàstic als comerços de Sant Martí Sarroca.  Per aconseguir-ho es premia a tots aquells veïns i veïnes que van a comprar amb una bossa reutilitzable que es regala durant la campanya.
  3. Tant a les xerrades informatives, com a les visites porta a porta, s’ha lliurat una bossa reutilitzable per anar a comprar i un targetó per emplenar als establiments comercials que s’han adherit a la campanya. Cada vegada que els veïns o veïnes rebutgen o no demanen  la bossa de plàstic i utilitzen la bossa reutilitzable de la campanya obtenen un segell. Quan aconsegueixen 5 segells, el targetó es bescanvia per dos paquets de bosses compostables. 
  4. D’aquesta manera es treballa amb la ciutadania sobre la necessitat de reduir les bosses de plàstic, d’altra banda es fomenta l’ús de les bosses compostables  per a la recollida de la brossa orgànica i la reducció d’impropis en aquesta fracció. Per últim, però no menys important, es fomenta el comerç local del municipi.

     

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr