Dia Mundial de l’Aigua: Bones pràctiques en el sanejament de les aigües residuals

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua la MPG impulsa accions informatives i de sensibilització sobre el sanejament de les Aigües Residuals. 

Enguany la celebració del dia 22 de març s’ha dedicat a les aigües residuals, i a les nostres comarques la Mancomunitat Penedès Garraf hi té un paper destacat ja que s’ocupa, com a administració actuant de l’Agència Catalana de l’Aigua, de la recollida i transport de les aigües residuals, la seva depuració i el seu retorn al medi natural en rius i lleres.

Com activitat de celebració d’aquest dia i per explicar el funcionament dels sistemes de sanejament, la Mancomunitat Penedès Garraf organitza unes jornades de portes obertes a dues instal·lacions que gestiona. Diumenge 14 de maig es visita l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Sant de Ribes-Sitges i diumenge 28 es visita l’Estació depuradora d’Aigües Residuals de Vilafranca del Penedès.

Consulteu el recull de bones pràctiques per no malbaratar aigua i el recull de bones pràctiques en sanejament domèstic promoguts per l’Agència Catalana de l’Aigua, on s’explica com tractar els residus habituals de manera que millorin els processos de depuració i la qualitat de l’aigua.

#DiaMundialdelAigua

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr