Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball

Benvolguts, Benvolgudes

El proper 28 d’abril es celebra el Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, amb l’objectiu de reduir la sinistralitat laboral, promoure entorns de treball segurs i aprofundir en la prevenció del risc.

D’acord amb les dades del Departament de treball de Generalitat de Catalunya, durant el període 2010-2016, el 15,37% del total d’accidents laborals van tenir lloc durant el desplaçament per anar o tornar de la feina.

La Mancomunitat Penedès-Garraf, compta amb centres de treball ubicats en diferents punts de les dues comarques, fet que produeix que molts de nosaltres utilitzem el vehicle privat en els desplaçaments a la feina. A més, part del personal de la Mancomunitat, per motius de feina, s’ha de desplaçar també en vehicle durant la seva jornada laboral.

És per aquest motiu que enguany volem aprofitar la celebració per recordar la importància de parar atenció i minimitzar els riscos durant la conducció de vehicles. La majoria hi estem exposats, i per això us facilitem un recull de consells pràctics per realitzar desplaçaments més segurs, especialment si us trobeu amb condicions meteorològiques adverses, com les que s’han donat en els darrers mesos a casa nostra.

Així doncs recordar que l’important és arribar sans i estalvis al nostre destí, pel que no val estar pendents del rellotge o realitzar accions imprudents només per estalviar uns pocs minuts de trajecte.

Aprofito l’ocasió per saludar-vos cordialment,

Rosa Huguet i Sugranyes
Presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr