Comunicat sobre l’anunci de vaga en el servei de recollida de residus

Comunicat sobre l’anunci de vaga en el servei de recollida de residus

El comitè d’empresa de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), concessionària de la recollida de residus urbans per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha anunciat una de convocatòria de vaga indefinida a partir de la setmana vinent.

Des de la Mancomunitat informem que a hores d’ara s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè de treballadors i l’empresa concessionària, que continuen obertes, i que la institució ha presentat la petició de serveis mínims al Departament de Treball. En aquest punt, també s’està a l’espera de que la Generalitat aprovi el decret que estableixi els serveis mínims.

Com a fet destacable, i fruit de l’acte de mediació entre Departament de treball, comitè de vaga i FCC, informem que la data d’inici de l’aturada s’ha endarrerit fins a dimarts 27 de març.

En tot moment la Mancomunitat ha mantingut una comunicació continuada amb els Alcaldes i Alcaldesses del territori, per tal d’informar-los de l’evolució dels esdeveniments.

En cas de que finalment la vaga sigui una realitat, des de la Mancomunitat apel·lem a la col·laboració ciutadana i recomanem seguir els canals oficials de comunicació de cada ajuntament on s’anirà informant de la situació en cada moment.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr