Curs de gestió per a emprenedors a Sant Pere de Ribes

Curs de gestió per a emprenedors a Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf i l’ADEPG organitza per aquest mes de juny un curs de gestió per a emprenedors.

El curs consta de 4 mòduls i té per objectiu donar a conèixer aquells aspectes més rellevants a l’hora de posar en marxa una idea de negoci i desenvolupar el pla d’empresa. En les 3 primeres sessions, els tècnics del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat tractaran aspectes com el pla d’empresa, el pla comercial, la fiscalitat i el pla econòmic i financer. El quart mòdul inclou una sessió sobre cooperatives, impartida per la Federació de Cooperatives de Treball, i una sessió Start dedicada a les eines d’utilitat per a emprenedors, a càrrec de Francesc Güell, membre de l’ADEPG.

Les sessions es realitzaran a l’edifici de l’Ajuntament a la Plaça de la Vinya d’en Petaca de les Roquetes, els dies 6, 7, 13 i 14 de juny.

Per assistir al curs cal fer inscripció prèvia a promocioeconomica@santperederibes.cat o a sievilanova@mancomunitat.cat. Més informació al 93 896 73 00, Promoció Econòmica o al 93 814 01 89, Servei d’Iniciatives Econòmiques.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr