Curs d’emprenedoria a Sant Pere de Ribes

Curs d’emprenedoria a Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sitges Sant Pere de Ribes organitza un curs per millorar la capacitat emprenedora amb el suport del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf.

Sota el títol “Què et cal saber per emprendre”, es faciliten eines als emprenedors per analitzar la seva idea de negoci, establir un pla i executar-lo amb els recursos de que disposen. A més dels continguts teòrics i conceptuals, els participants tenen un seguiment individual del seu projecte empresarial per part dels tècnics especialitzats.

En el curs es tracten qüestions relacionades amb el pla d’empresa, el pla comercial, i el pla econòmic i financer. La formació inclou el matí emprenedor, una sessió de networking amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i una sessió Start & Coach a càrrec de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Fruit del conveni de col·laboració del el Consorci per a la Normalització Lingüística, el curs també inclou una sessió centrada en l’ús del català en l’empresa.

El curs té una durada de 16 h i s’imparteix 5, 6, 12 i 13 de març de 2018, de 9:30 a 14 h., Sala Polivalent – Biblioteca Josep Pla– Les Roquetes. C. Antoni Gaudí, 1, Les Roquetes, Sant Pere de Ribes.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar al Servei d’Iniciatives Econòmiques a través del correu sievilanova@mancomunitat.cat o el telèfon 93 814 01 89 o al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, al telèfon 93 896 73 00 o per  correu a l’adreça promocioeconomica@santperederibes.cat.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr