Curs pràctic: què et cal saber per emprendre?

Curs pràctic: què et cal saber per emprendre?

Amb l’objectiu de millorar la capacitat emprenedora, el Servei d’iniciatives Econòmiques organitza un curs per a persones que tinguin una idea de negoci i vulguin iniciar un projecte empresarial propi i que s’impartirà a Sant Sadurní i a Sitges.

En el curs es faciliten eines i recursos als emprenedors perquè analitzin i identifiquin la seva activitat, de manera que puguin establir un pla i executar-lo amb els recursos de que disposen. El curs s’estructura en 4 sessions que aborden 3 eixos formatius: l’elaboració del Pla d’empresa, el pla econòmic i financer i el pla comercial, en que es tracten aspectes de fiscalitat i legals. La darrera sessió és el mati emprenedor, en què es relaitza una sessió Start & Coach i també compta amb un espai de Networking.

A més dels continguts teòrics i conceptuals els participants tindran un seguiment individual del seu projecte empresarial per part de tècnics especialitzats.

El curs amb una durada total de 16 h. S’impartirà a Sitges, al CIES Nivell 10, el 26 i 28 de setembre, 3 i 5 d’octubre de 2016 de 9:30 a 14h.  A Sant Sadurní d’Anoia es farà al Centre Nexes, els dijous del mes d’octubre de 09:30 a 14h, en el Centre NEXES.

Cal inscripció prèvia!

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr