Èxit de participants a la jornada de suport a empreses i negocis

Èxit de participants a la jornada de suport a empreses i negocis

Més de 30 petits empresaris i nous emprenedors van omplir aquest dilluns l’Espai per a l’emprenedoria social, l’economia solidària i l’ocupació de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, per assistir a la jornada organitzada per l’Ajuntament, la Mancomunitat Penedès Garraf i l’ADEPG.

Sota el títol de “Com millorar el meu negoci”, Dolors Salvany, Sílvia Pinyol, Mireia Bertran i Marisol García, empresàries expertes en els àmbits fiscal, laboral i comunicatiu van compartir la seva experiència i els seus coneixements amb els assistents, tot resolent dubtes i ampliant informació a les preguntes que s’efectuaven.

Anna Cols, vicepresidenta de l’ADEPG, va destacar que s’ha optat per fer un format de jornada que agrupa diferents tertúlies en un sol matí, facilitant així que els assistents puguin escollir i assistir a aquells temes que més els interessen.

Rosa Huguet, Presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, que va agrair la col·laboració de les diferents ponents i la rebuda de l’Ajuntament, va destacar la importància de l’actualització de coneixements en tots els moments de vida d’un negoci, molt especialment quan s’inicia.

Imma Ferret, Alcaldessa de Sant Margarida i els Monjos, va explicar la voluntat de l’Ajuntament de seguir donant suport a les empreses i als emprenedors mitjançant l’Espai d’Emprenedoria Social, que disposa de sales de coworking, despatxos i una programació de cursos, i també amb l’aprovació de les bases d’ajuda a la contractació de treballadors en situació d’atur o en situacions de risc d’exclusió social del municipi.

Aquest format de jornada està previst que es realitzi en d’altres municipis de les dues comarques, tot adaptant els continguts a les necessitats formatives dels emprenedors i els nous empresaris, amb l’objectiu d’afavorir l’intercanvi coneixement i l’enriquiment mutu.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr