Festa de l’Animal a Vilanova i la Geltrú

Festa de l’Animal a Vilanova i la Geltrú

S’ha presentat la sisena edició de la Festa de l’Animal que per primera vegada està coorganitzada per la Mancomunitat Penedès Garraf, que gestiona el CAAD, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics.

El 21 d’octubre se celebrarà a la rambla de la Pau una nova edició d’aquesta trobada dels amants dels animals de companyia. 10La presidenta de la Mancomunitat, Rosa Huguet, va destacar la feina de sensibilització que es fa des de la Festa de l’Animal i va agrair especialment la feina del voluntariat al llarg de l’any en la cura dels animals. Huguet va animar a les persones que vulguin tenir un animal domèstic a optar per l’adopció i va parlar de la “voluntat de millorar, fent accions conjuntes , com ara la Festa de l’Animal”. El CAAD Penedès realitzarà comprovacions gratuïtes de microxip i en col·laboració amb els voluntaris passejarà gossos que estan en adopció.

La Festa comptarà amb xerrades, la passarel·la d’adopció “Adopta’m” i la passarel·la “Mostra’m” el teu amic, activitats lúdiques i l’espai firal, així des de les 10 del matí s’aniran succeint les activitats com ara les exhibicions de les unitats canines dels cossos de seguretat, de gossos de teràpia, demostracions d’agility i les desfilades per la passarel·la.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de VNG, Gerard Llobet, ha explicat que l’objectiu de la Festa és “que Vilanova i la Geltrú sigui una ciutat amiga dels animals, que fem una festa educativa perquè la ciutat prengui consciència sobre la tinença responsable dels animals”.

La diada dedicada als animals de companyia d’enguany estrenarà ubicació, a la rambla de la Pau, a l’alçada del carrer de l’Àncora. Aquest nou espai permetrà ampliar el ventall d’espais per fer activitats i també el recinte firal, Una quarantena d’establiments comercials, associacions i institucions també seran presenta a la festa amb els seu estand.

La darrera novetat d’aquesta edició és un Canicross popular, amb un recorregut de 2 quilòmetres i un taller de construcció de caixes-niu per a rat-penats són dues de les activitats destacades de la 6a edició de la Festa de l’Animal.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr