Formació sobre la nova llei de reformes del treball autònom a Sitges

Formació sobre la nova llei de reformes del treball autònom a Sitges

L’Ajuntament de Sitges organitza una sessió formativa sobre la nova llei de reformes urgents del treball autònom.

La sessió anirà a càrrec de tècnics del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat i forma part de la programació “d’esmorzars d’empresa” que realitza el CIES Nivell 10

El proper 21 de novembre de 2017 a l’Auditori Centre Cultural Miramar, entre les 8:30 i les 10:30 del matí, és realitzarà aquesta trobada amb l’objectiu presentar les noves mesures que contempla la llei 6/2017 publicada el 25 d’octubre de 2017 al Butlletí Oficial de l’Estat.La sessió és gratuïta i cal realitzar inscripció prèvia.

Tot i que alguna de les mesures s’han posat en marxa al dia següent de la seva publicació al BOE, les mesures més significatives no entraran en vigor fins gener  de 2018. Amb tot, la nova llei afecta tant als nous autònoms com als autònoms ja constituïts.

En la sessió s’abordaran qüestions com les millores en la cotització a la Seguretat Social per a les persones emprenedores, les novetats en les despeses deduïbles, en el sistema de cotitzacions o en la contractació de familiars. També es parlarà de les mesures per afavorir la conciliació familiar, així com les millores en les pensions dels jubilats autònoms o en la Prevenció de Riscos laborals i salut laboral de l’autònom.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr