Juny emprenedor a Sant Margarida i els Monjos

Juny emprenedor a Sant Margarida i els Monjos

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf organitza per aquest mes de juny un curs adreçat a emprenedors.

Amb el títol “Què et cal saber per emprendre” el curs té per objectiu donar a conèixer aquells aspectes més rellevants a l’hora de posar en marxa una idea de negoci i desenvolupar el pla d’empresa. El curs té una durada de 25 hores que es reparteixen en 6 sessions que tractaran des de les característiques de l’emprenedor als diversos plans comercials, econòmics i financers que cal considerar. També inclou una sessió dedicada l’avaluació del propi negoci amb el mètode CANVAS i una altra sessió centrada en establir un kit bàsic de comunicació de l’empresa.

Les sessions aniran a càrrec de diferents experts i tècnics del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat, i es faran els dies 1, 6, 8, 13, 15 i 16 de juny, de les 9:30 fins les 13:30 a l’Espai per a l’emprenedoria social, l’economia solidària i l’ocupació de Santa Margarida i els Monjos.

Per assistir al curs cal fer inscripció prèvia, tot i que també es poden fer sessions soltes sense previs avís. Més informació a economiaitreball@smmonjos.cat o al 93 898 02 11.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr