La Mancomunitat compta amb cinc espais cardioprotegits

La Mancomunitat compta amb cinc espais cardioprotegits

La Mancomunitat Penedès-Garraf es suma a la Xarxa Pública d’Espais Cardioprotegits de les comarques del Penedès i el Garraf després de la ubicació de 5 aparells desfibril·ladors (DEA) en diferents instal·lacions de la institució.

Els aparells, que van acompanyats d’un kit de reanimació, estan ubicats en els Serveis Centrals, a les Plantes de Compostatge i a la Selecció de Residus, en el recinte de la Depuradora de Vilafranca del Penedès i al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics.

En els darrers mesos, fins a 24 persones de la plantilla de la Mancomunitat, han estat formades en les tècniques de suport vital bàsic així com en ús dels aparells desfibril·ladors, amb l’objectiu de protegir la vida del col·lectiu de treballadors i d’aquelles persones que en un moment donat poden patir una emergència vital mentre estan a les dependències de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Un espai cardioprotegit és aquell que compta amb un desfibril·lador per poder actuar immediatament en cas de parada cardíaca. La dotació d’aparells desfibril·ladors s’ha realitzat mitjançant la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis.

 

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr