La Mancomunitat i el CPNL promouran el català en l’àmbit dels negocis

La Mancomunitat i el CPNL promouran el català en l’àmbit dels negocis

El dia 19 d’abril, Rosa Huguet i Sugranyes, presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, i Josep Moya Ibáñez, president del Consell de Centre del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf (Consorci per a la Normalització Lingüística, CPNL), han signat un conveni de col·laboració per fomentar la campanya “Català i empresa. Ja estàs al dia?” entre els emprenedors de l’Alt Penedès i del Garraf.

Acords de treball

El conveni estableix per als propers tres anys un pla de treball que millorarà la informació sobre la campanya “Català i empresa. Ja estàs al dia?” que proporcionen els tècnics del Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) als emprenedors de l’Alt Penedès i del Garraf.  Cal recordar que la campanya té per objectiu informar sobre el marc legal que afecta les empreses i sobre els recursos que el CPNL els ofereix per facilitar el respecte pels drets lingüístics dels clients.

Des del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú es farà una sessió informativa per a aquests tècnics, s’elaborarà un protocol per recollir totes les consultes sobre matèria lingüística que plantegin els emprenedors en el moment d’obrir el seu negoci i  organitzarà sessions monogràfiques sobre “En quina llengua hem de parlar amb els clients?” dins dels cursos d’Idees pràctiques per portar la teva empresa, que periòdicament organitza el Servei d’Iniciatives Econòmiques als diferents municipis de l’Alt Penedès i del Garraf, tal com ja es va fer al mes de novembre passat a Vilanova i la Geltrú.

Col·laboració anterior

Des de l’any 2012 el Servei d’Iniciatives Econòmiques col·labora en la difusió de la campanya “Català i empresa. Ja estàs al dia?” a Vilanova i la Geltrú mitjançant la distribució d’uns fulls informatius que recullen les informacions lingüístiques bàsiques que són útils als emprenedors quan volen obrir un negoci. Des d’aleshores, al web del CNL hi ha un apartat sobre aquesta campanya, en el qual apareix un enllaç amb el SIE.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr