La Mancomunitat informa sobre les novetats de la llei de reformes Urgents del Treball Autònom

La Mancomunitat informa sobre les novetats de la llei de reformes Urgents del Treball Autònom

20 emprenedors de la comarca del Garraf participen en la sessió informativa organitzada per el Servei d’Iniciatives Econòmiques.

El passat 25 d’octubre el Boletín Oficial del Estado (BOE) publicava la llei 6/2017 de Reformes Urgents del Treball Autònom, amb les noves mesures que afecten tant als nous treballadors autònoms com als autònoms ja constituïts. Algunes de les mesures ja es van posar en marxa a finals de 2017 i però el gran gruix, s’han començat a aplicar a partir de 2018.

En la jornada, realitzada a la seu de la Mancomunitat Penedès Garraf, s’han abordat quines són les millores en la cotització a la Seguretat Social per a les persones emprenedores i en la contractació de familiars. També s’han detallat les novetats en les despeses deduïbles i en el sistema de cotitzacions, així com les mesures per afavorir la conciliació familiar. En darrer terme s’han comentat les millores en les pensions dels jubilats autònoms.

Des del Servei d’iniciatives Econòmiques es recorda als emprenedors que en les d’oficines i punts d’informació del servei atendran les consultes i dubtes que puguin sorgir en relació en aquesta normativa.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr