La Mancomunitat Penedès Garraf i l’ADEPG aposten per renovar el suport a l’emprenedoria

La Mancomunitat Penedès Garraf i l’ADEPG aposten per renovar el suport a l’emprenedoria

  • Les dues entitats comparteixen l’objectiu de promoure la creació d’empreses i el seu èxit empresarial.

La Mancomunitat Penedès Garraf i l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf (ADEPG) han presentat les “Jornades de suport a les noves empreses”, fruit del seu acord de col·laboració en el marc del programa ADEPG Advising.

Mitjançant el Servei d’Iniciatives Econòmiques, la Mancomunitat i l’ADEPG han renovat el programa “tertúlia a 5”, aplicant un canvi en la metodologia de treball que permet optimitzar esforços i respondre millor a les necessitats actuals d’orientació dels nous emprenedors.

Sota el títol de “Jornada d’orientació a noves iniciatives empresarials”, es proposa als ajuntaments on el Servei d’Iniciatives Econòmiques té punts d’atenció, la realització d’una jornada que dóna a conèixer, des de l’experiència i la pràctica quotidiana, aquells aspectes que milloren i afavoreixen l’èxit dels projectes empresarials de recent creació.

L’ajuntament organitzador, en col·laboració amb el Servei d’Iniciatives Econòmiques, selecciona els continguts de les jornades, per adequar-los al màxim a les inquietuds dels emprenedors del seu municipi. Les sessions les imparteixen empresaris experts associats a l’ADEPG, que posen el seu coneixement i experiència a l’abast dels emprenedors de manera desinteressada.

El nou format permet ampliar el nombre de persones que hi poden assistir i concentra continguts molt amplis en un sol matí. Així els assistents poden escollir assistir al global de la jornada o només a aquelles sessions més adequades al seu projecte empresarial. Per facilitar la interacció i el dinamisme dels assistents es realitzen torns oberts de paraules i espais de networking. Les dues jornades que ja s’han realitzat a Sitges i a Santa Margarida i els Monjos, han comptat amb un èxit de participants que reforça l’encert de la proposta.

A la presentació hi han assistit la presidenta de la Mancomunitat, Rosa Huguet junt amb la vicepresidenta de l’ADEPG, Anna Cols, a Vilafranca i el vicepresident de l’ADEPG, David Andreu a Vilanova, i ha servit per posar en valor la col·laboració mantinguda en aquest àmbit fins a l’actualitat, ja que des de juliol de 2009 s’han realitzat 247 “tertúlies a 5” en què hi han assistit 1.402 persones amb idees de negoci.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr