L’aigua és un recurs escàs, que no se’ns escapi

L’aigua és un recurs escàs, que no se’ns escapi

La Mancomunitat Penedès-Garraf s’adhereix a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua realitzant accions educatives sobre l’estalvi d’aigua.

Com cada 22 de març des de les Nacions Unides es promou la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, una jornada per cridar l’atenció sobre la necessitat de garantir la disponibilitat d’aigua dolça, la seva gestió sostenible i el sanejament per a tothom. Tot i que el tema escollit per la celebració del 2018, és la Natura per l’aigua, que explora com podem utilitzar la natura per superar els reptes de l’aigua del segle XXI, des de l’Agència Catalana l’Aigua s’ha decidit commemorar l’edició 2018 prestant especial atenció a l’episodi de sequera que està patint Catalunya.

Per aquest motiu la Mancomunitat Penedès-Garraf participa en la celebració internacional fent accions d’estalvi en clau interna. Mitjançant el Servei d’Educació Ambiental, es revisaran les instal·lacions de bany i dutxa dels centres de treball de la institució per tal d’implementar mesures ràpides d’estalvi aigua. També s’oferirà materials informatius al col·lectiu de treballadors i treballadores així com un “entrenador de dutxa”, un petit rellotge que permetrà estalviar aigua durant els hàbits d’higiene diaris.

 

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr