Nou el telèfon de contacte dels serveis de la Mancomunitat

Nou el telèfon de contacte dels serveis de la Mancomunitat

La Mancomunitat Penedès-Garraf unifica, a partir de dijous 20 de setembre, el telèfon de contacte de tots els serveis i instal·lacions que gestiona, que passen a compartir el 93 810 06 98, número actual dels serveis centrals situats a Vilanova i la Geltrú.

D’aquesta manera, la Mancomunitat vol facilitar a la ciutadania, empreses i ajuntaments, la comunicació amb els seus serveis, centralitzant totes les trucades en una única línia amb extensions, el que permetrà traspassar trucades de manera directa entre els serveis, ni que estiguin en diferents ubicacions físiques.

Us volem recordar que la Mancomunitat gestiona, entre d’altres, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics – CAAD Penedès, el servei d’iniciatives econòmiques que dona suport a l’emprenedoria, el servei prevenció de drogodependències, el servei de laboratori d’anàlisi d’aigües, el sistema de sanejament d’aigües residuals, les plantes de selecció de residus i de compostatge de fracció orgànica, així com el servei d’educació ambiental.

Els telèfons actuals de cadascun dels serveis i equipaments, informaran mitjançant una locució del canvi de número de contacte. Des de la institució es recomanar actualitzar el nou telèfon de contacte el més aviat possible, ja que ens un temps deixaran d’estar operatius els anteriors.

 

 

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr