Nou format a les jornades d’orientació per a emprenedors

Nou format a les jornades d’orientació per a emprenedors

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, la Mancomunitat Penedès-Garraf i la FEGP, impulsen una experiència pilot basada en la mentoria, per a orientar a noves iniciatives empresarials.

Dimecres 9 de maig es va celebrar una jornada per a emprenedors al Local de Sant Pere de Ribes, amb un format de realització que busca un assessorament més personalitzat a la idea de negoci de l’emprenedor.

Sota la fórmula de la mentoria, els emprenedors van poden fer consultes i resoldre dubtes directament amb els ponents experts, aprofitant així els seus coneixements i la seva experiència professional. La jornada, s’inicià amb unes presentacions en què cadascun dels consultors explicava el seu àmbit d’expertesa per, tot seguit, donar pas a les taules d’assessorament personalitzat. Destacar que aquesta presentació prèvia, permet a cada un dels assistents escollir les taules a visitar en funció de les seves necessitats, consultes i dubtes a resoldre.

Les temàtiques que es van abordar en aquesta sessió van ser, la innovació a l’empresa, amb en Daniel Lafuente, la competitivitat amb en Jose Luis de la Torre, la fiscalitat, amb en Joan Rovira i el màrqueting digital, amb la Marisol Garcia, tots ells empresaris experts associats a la FEGP.

Mentre es realitzaven les atencions a emprenedors, Node Garraf informava sobre el programa Reempresa i el Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat informava sobre els serveis que ofereixen així com aclarien aspectes de l’emprenedoria no tractats a les taules dels mentors.

Tot i a l’espera de fer valoracions de l’experiència amb més profunditat, els 20 emprenedors assistents  van destacar positivament la possibilitat de poder fer consultes directament a l’expert així com l’espai de treball en xarxa generat entre els assistents, mentre esperaven a ser atesos.

 

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr