Nou servei de deixalleria mòbil a Sant Pere de Ribes

Nou servei de deixalleria mòbil a Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa en marxa aquest mes de febrer la nova deixalleria mòbil.

D’aquesta manera, l’ajuntament apropa el servei de deixalleria, de manera itinerant i establerta en el calendari, als nuclis i a les urbanitzacions del municipi. L’objectiu és facilitar a tota la ciutadania poder reciclar petites quantitats de residus que no es poden llençar als contenidors convencionals, evitant així haver de desplaçar-se a la deixalleria. Amb tot, recordar que es tracta d’un servei complementari al principal que presta la deixalleria ubicada al c. Boters del polígon industrial de la Vilanoveta.

L’aparell, un semiremolc especialment adaptat que serà transportat per un vehicle elèctric amb caixa basculant, disposa de diversos contenidors de capacitat variable, permetent emmagatzemar independentment, en recipients, diferents tipus de residus, un total de 14 fraccions. Té 3 obertures en el cantó esquerra,  9 en el cantó dret i 1 a la part de darrera amb boques d’entrada adequades a cada tipus de residu.

La Mancomunitat Penedès Garraf dona suport en aquest nou servei que impulsa l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, des del Servei d’Educació Ambiental s’ha donat la formació i el suport a l’agent cívica que haurà d’informar als usuaris sobre el correcte ús de la deixalleria mòbil. Així mateix ha participat en l’elaboració del díptic informatiu que conté l’explicació dels residus que recull així com els horaris i les ubicacions de la deixalleria en diferents punt del municipi.

 

 

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr