S’aprova un conveni per promoure les adopcions d’animals al CAAD

S’aprova un conveni per promoure les adopcions d’animals al CAAD

L’acord desenvolupa el pla de treball que seguirà l’entitat Voluntacaad en el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

La presidenta de la Mancomunitat, Rosa Huguet, i la presidenta de l’Associació Voluntacaad, Montse Martínez, han signat aquest matí el conveni que va aprovar el darrer ple de la Mancomunitat. En el document es regula la proposta de col·laboració entre les dues entitats per promoure l’adopció de gossos i gats i millorar el seu confort mentre estan a les instal·lacions del centre.

El conveni recull el pla de treball que seguiran els voluntaris de l’entitat, en col·laboració amb els professionals del centre, i estableix quines són les condicions necessàries pel correcte desenvolupament del programa de voluntacaad al CAAD. Així, estipula les actuacions que durà a terme l’entitat, com a ara la formació de nous voluntaris, les passejades d’animals en adopció, ja siguin individuals o en fires i jornades organitzades pels diferents municipis que conformen la Mancomunitat, la confecció i instal·lació de joguines i altres elements que millorin l’estada dels animals o aquelles més relacionades amb la tasca de socialització de gossos i gats.

La vigència d’aquest acord serà d’un any i prorrogable fins a un màxim de 4 anys. En aquests moments el CAAD Penedès està desenvolupant més línies de col·laboració amb entitats animalistes ja sigui relacionades amb la gestió de colònies urbanes de gats o les adopcions internacionals, amb l’objectiu de reduir el nombre d’animals que hi ha al centre i contribuir a la tinença responsable.

 

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr