Sessió ordinària del ple de la Mancomunitat

Sessió ordinària del ple de la Mancomunitat

El ple celebrat dijous 3 de maig a Canyelles, va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració amb l’associació VoluntaCAAD per desenvolupar un programa de voluntariat al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics. La signatura d’aquest conveni servirà per regular el funcionament normalitzat del voluntariat en el centre, unes de les fites marcades per l’equip de govern respecte a la gestió del centre.

En el punts de l’ordre del dia, cal destacar també l’aprovació de la incorporació de nous comptadors elèctrics a l’acord marc de subministrament d’energia elèctrica de l’Associació Catalana de Municipis. Amb aquests comptadors culmina el procés endegat per la Mancomunitat amb l’objectiu d’incloure tots els subministraments elèctrics en l’acord marc i donar compliment així als requisits legals de licitació de contractes.

En el mateix ple i respecte al Servei de Residus, cal ressenyar la incorporació de l’Ajuntament de Subirats al servei de la planta de compostatge i de la planta de transferència i selecció de residus, així com la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Cubelles per realitzar l’estudi d’implantació d’un nou sistema de recollida d’escombraries. En la mateixa àrea, el ple també va aprovar la revisió de preus del contracte subscrit amb l’empresa Fomento de Construcciones i Contratas per al servei mancomunat de recollida de residus.

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr