Sessió ordinària del ple de la Mancomunitat

Sessió ordinària del ple de la Mancomunitat

Aquesta setmana s’ha celebrat a Canyelles el primer ple ordinari de l’any 2018 de la Mancomunitat Penedès Garraf.

En el punts de l’ordre del dia, destacar l’aprovació del Conveni entre la Mancomunitat Penedès Garraf i l’Ajuntament d’Olèrdola per a la realització d’una diagnosi sobre el servei de recollida selectiva i un pla de millora. Amb aquest municipi, ja són 3 els ajuntaments que s’han adherit a la proposta del Servei d’Educació Ambiental que s’emmarca en la línia estratègia de la Mancomunitat de buscar la millora dels serveis.

Així mateix en la sessió plenària s’ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Olivella i la Mancomunitat que permetrà aportar finançament de l’Agència Catalana de l’Aigua per a la portada d’aigua a la Plana Novella.

En el mateix ple s’ha ratificat l’acord d’adhesió al Pla agrupat de formació per a l’any 2018 promogut per la Diputació de Barcelona, s’han aprovat revisions de preus de contractes amb diverses concessionàries que presten serveis vinculats al sanejament de les aigües residuals i s’ha donat compte al ple de la darrera relació de decrets aprovats per l’equip de govern.

 

Comparteix
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr